Зворотній зв'язок

Фильтры

Фарби

Виводити за 6 12 24 шт.

Фарби

Фарба є універсальним матеріалом, що використовується при будівельно-оздоблювальних роботах та ремонті як декоративне покриття для стін та стель. З її допомогою можна пофарбувати меблі та будь-які інші предмети декору, різні конструкції, споруди.

Цей матеріал має гарні естетичні функції. Завдяки чому можна додати будь-якому будинку або предмету унікальний та яскравий дизайн. Також фарба захищає поверхні від дії негативних зовнішніх факторів: вологи, сонця, перепадів температури, грибків, механічних пошкоджень.

Види фарб:

· Для внутрішніх робіт. У першу чергу ці фарби відрізняються хімічним складом. Він максимально безпечний та екологічний, не містить шкідливих компонентів. Такі фарби використовують для фарбування стін, стелі, меблів тощо. В асортименті зустрічається безліч кольорів та відтінків.

· Для зовнішніх робіт. Ці товари відрізняються гарною стійкістю, але їх склад агресивніший. Тому для інтер'єрного оформлення їх не можна використовувати.

· Універсальні водоемульсійні фарби часто застосовуються під час ремонту житлових приміщень. Але підходять для внутрішніх та зовнішніх робіт.

· Фасадні фарби мають підвищену еластичність, паропроникність, міцність і стійкість до впливу вологи. При цьому вони діляться на кілька категорій: для бетону, для дерева, для цегли та піноблоків.

Щоб при виборі фарб не виникало проблем, потрібно орієнтуватися на їхні складові. Акрилові мають стійкість і еластичність, але з низькою паропроникністю. Цементні стійкі до опадів, але не захищають від грибків. Силікатні забезпечують довговічне паропроникне покриття із стійкістю до мікроорганізмів.

Хороші водовідштовхувальні властивості мають силіконові фарби. Їм не страшні перепади температур, легко наносяться. Одними з найсучасніших та еластичних є покриття на гумовій основі, але їхня ціна в Україні на порядок вища. Вапняні найнепрактичніші, тому що швидко втрачають зовнішній вигляд і абсолютно не стійкі до зовнішніх факторів.

Як не помилитися з вибором:

· Для внутрішніх робіт матеріал потрібно підбирати відповідно до фактури та типу поверхні, а також її експлуатаційних умов. Для здійснення унікальних дизайнерських ідей можна купити спеціальні фактурні фарби.

· Для стель ідеальним варіантом стануть матові варіанти на вододисперсійній основі. Вони пропускають повітря та створюють міцне покриття. Для шпалер підійдуть латексні, водоемульсійні, акрилові барвники.

· При виборі будівельних та інтер'єрних фарб звертайте увагу не тільки на склад та відповідність технологічним нормам, але й на термін придатності. Прострочені втрачають свої властивості.

Якщо не знаєте, де вигідно придбати фарбу, замовте її у нашому інтернет-магазині. Ми здійснюємо доставку по Києву та всій Україні. Для постійних клієнтів діють знижки.

Подробнее Скрыть часть
0
Завантажити прайс