Зворотній зв'язок

Оливи, віск - Оливу OSMO 3062
Ваша оценка 5 из 5 Ваша оценка 4 из 5 Ваша оценка 3 из 5 Ваша оценка 2 из 5 Ваша оценка 1 из 5
для деревянных поверхностей внутри помещения
для деревянных поверхностей внутри помещения
Олива фінішна з твердим матовим воском

Оливу OSMO 3062

Ступінь блиску
?
Ступінь блиску опис 2
Ступінь блиску 2
min max

Фірмове фінішне покриття з твердим воском олива Osmo Hartwachs-Öl Original 3062. Розроблено спеціально для дерев'яної підлоги з урахуванням особливостей їх експлуатації. Легкий догляд та екологія вдома. Захисні прозорі оливи з твердим воском забезпечують комфорт та затишок у вашому будинку. Подовжують термін життя підлогових покриттів із деревини.

Детальніше Приховати частину
Об `єм
515
шт. Купити
Купити в 1 клік

Опис

Олива з твердим воском Osmo Hartwachs-Öl Original 3062 є флагманом серед продуктової лінійки фінішних олив Осмо. Насамперед необхідно відзначити німецьку якість олив. Компанія Осмо має багаторічний досвід розробки олив для захисту деревини від шкідливого впливу. Перевага олив Osmo полягає в їх екологічності та малій витраті. Олива з твердим воском мають 100% натуральний склад рослинних олив та безпечний розчинник. Безпечно для людей та тварин. Надає поверхні водо- та брудовідштовхувальні властивості, міцність та зносостійкість. Використовуючи оливу Осмо для захисту паркету ви можете бути впевнені у її захищеності та збереженні натурального кольору. Найкраще покриття для дерев'яних підлог!

Характеристики

Виробник Osmo
Витрата на один шар 1 літр на 24 м2 на 1 шар; 1 літр на 12 м2 у 2 шари
Код 3062
Об'єкти застосування Рекомендовано для масивної дошки, паркетної дошки, паркету, підлоги з пробки, ОСП-плит (OSB), а також меблів та виробів з клеєної деревини

Інструкції

Має водовідштовхуючий ефект; зносостійке Наголошує на природній красі дерев'яної поверхні Не тріскається, не лущиться, не відшаровується Кількість шарів: для незабарвленої деревини – 2; Для оновлення покриття достатньо нанести 1 шар на очищену від бруду поверхню. Шліфування не потрібне!

Відгуки

Be the first to write your review!

Write a review
Оливи, віск - Оливу OSMO 3062

Оливу OSMO 3062

Купити в 1 клік

Оливу OSMO 3062
0
Завантажити прайс